Servis vaga

Servis vaga, popravke vaga, remont vaga

Servis vaga, popravke vaga, remont vaga

Servis vaga, popravke vaga, remont vaga i rezervni delovi za vage su sastavni i važan deo naše ponude. Za sve proizvedene vage pružamo uslugu servisa vaga, remonta vaga i isporuku rezervnih delova.

U okviru naše poslovne delatnosti obavljamo popravke, servise i remonte svih vrsta elektronskih (analognih i digitalnih) vaga, kao i mehaničkih vaga. U zavisnosti od nosivosti i veličine vage servis obavljamo u našem pogonu ili na mestu gde je merilo postavljeno.

Pored redovnog servisa radimo i generalne remonte mehaničkih ili postojećih hibridnih vaga na potpuno elektronske vage uključujući i pripremne građevinske radove gde je to potrebno.

Takođe, ovako modernizovana merila mase – vage, povezujemo na personalne računare ugradnjom savremenih softvera za obradu i štampanje rezultata merenja. Uz softvere vršimo ugradnju sistema za video nadzor i fotografisanje vozila prilikom merenja, kao i sisteme za kontrolu pravilnog nailaska vozila pri merenju.

Prvi korak je svakako dijagnostika kvara i određivanje da li će vaša oprema moći da se servisira na licu mesta ili se SERVIS VAGE mora odraditi u našem servisnom centru. Možete i sami dostaviti merilo u naš servisni centar.

Dijagnostika kvara se vrši  besplatno, a troškovi popravke vam se dostavljaju veoma brzo.

Najveći broj SERVISA VAGA se završi u roku od jednog dana.

Za sve servise, remonte ili zamene delova dobijate adekvatnu garanciju na radove i delove.

Za sva pitanja pišite na:  vagamont@eunet.rs ili pozovite na telefon 011/3544-042