O nama

Dobro došli na Vaga Mont sajt

Vaga Mont doo je preduzeće za proizvodnju, servis, baždarenje i overavanje vaga. Imamo veoma dugu tradiciju na prostoru ex-Jugoslavije. Firma je osnovana 1937. godine pod imenom „Tubić“, da bi 1949. godine prerasla u preduzeće „Vaga Beograd“.

Centrala firme od 1992. godine se nalazi na beogradskoj opštini Čukarica, a od 1993. godine posluje pod imenom „Vaga Mont“ doo Beograd.
Imamo veoma dobru saradnju sa najpoznatijim svetskim proizvođačima elektronske merne opreme kao što su Philips, HBM, Sartorius, Vishay Group, Flintec, Dibal, Tamtron Group, itd. Od 2008. godine postali smo zvanični distributer poznatog proizvođača vagarske merne opreme Sensocar iz Španije. Sa firmom Soehnle iz Nemačke smo uspostavili saradnju 2017. godine i licencirani smo da održavamo i servisiramo njihove merne uređaje i opremu.
O nama Vagamont
O nama Vagamont
O nama Vagamont
NEKOLIKO ZANIMLjIVIH ČINjENICA

Najpoznatiji korisnici naših usluga su:

Naftna Industrija Srbije“, „Elektroprivreda Srbije“, „Železnice Srbije“, „Železara Smederevo“, „Messer – Tehnogas“, „Uprava Carine Republike Srbije“, JKP „Beograd Put“, MPP Jedinstvo Sevojno, „Victoria Group“, „MK Group“, „Srbija Put“, Dijamant AD… Poslovna zgrada sa proizvodnim kapacitetima nalazi se na beogradskoj opštini Čukarica pored Hipodroma.

O nama Vagamont