INDUSTRIJSKE VAGE2023-05-11T08:23:24+00:00

INDUSTRIJSKE VAGE

Dozirne industrijske vage, šaržne industrijske vage, protočne industrijske vage
Proizvodnja i servis industrijskih vaga

Industrijske vage namenjene su merenju svih vrsta tereta u industrijskom sekturu, naročito u industriji gde je potrebno dozirati teret koji se meri I tako putem industrijskih vaga najčešće pakuje. Isporučujemo ih kao dozirne industrijske vagešaržne industrijske vage I protočne industrijske vage.

DOZIRNE INDUSTRIJSKE VAGE namenjene su  za pojedinačno doziranje više vrsta materijala.  Sve industrijske vage proizvodimo u našem pogonu, sa upotrebom najboljih materijala uz sve mere poštovanja standarda.  Na sve proizvedene industrijske vage dajemo garanciju, redovan servis I rezervne delove. Sve proizvedene industrijske vage imaju sertifikat o usaglašenosti. Oni su zapečaćeni posebnim pečatima i imaju svoj broj, što ukazuje na neophodnu verifikaciju i tačnost opreme.

ŠARŽNE INDUSTRIJSKE VAGE namenjene su odmeravanje zadate šarže svih vrsta materijala. Ove industrijske vage proizvodimo u našem pogonu, sa upotrebom najboljih materijala uz sve mere poštovanja standarda.  Na sve proizvedene industrijske šaržne vage dajemo garanciju, redovan servis I rezervne delove. Sve proizvedene industrijske šaržne vage imaju sertifikat o usaglašenosti. Oni su zapečaćeni posebnim pečatima i imaju svoj broj, što ukazuje na neophodnu verifikaciju i tačnost opreme.

PROTOČNE INDUSTRIJSKE VAGE proizvodimo u našem pogonu, sa upotrebom najboljih materijala uz sve mere poštovanja standarda.  Na sve proizvedene industrijske protočne vage dajemo garanciju, redovan servis i obezbeđene rezervne delove. Sve proizvedene industrijske protočne vage imaju sertifikat o usaglašenosti. Oni su zapečaćeni posebnim pečatima i imaju svoj broj, što ukazuje na neophodnu verifikaciju i tačnost opreme.

Go to Top